La Junta Directiva de la Banda Primitiva ha decidit aplaçar, per segon any consecutiu, l'acte de proclamació de la Clarinera Major i Regina de les Muses de la Música. L'esdeveniment, que serviria per proclamar a la clarinera Concha Falomir Herrero i la seua Cort d'Honor, es posposa per motius relacionats amb la covid 19. 

L'acte, amb una estructura molt marcada, contempla diferents elements que no se sap si se podran abordar al mes de setembre, degut a la normativa i les restriccions existents; així com a l’impredictible evolució de la situació sanitària. Per este motiu, degut a la planificació d'un acte d'estes característiques, s'ha pres esta dolorosa decisió, per a totes les parts implicades. 

D'esta manera, el relleu en el càrrec queda aplaçat i la clarinera Esther Gasent Abadía i la seua Cort d'Honor continuaran representant a la nostra societat, fins que es puga celebrar la proclamació de Concha Falomir Herrero i la seua Cort d'Honor. A més a més, la Junta Directiva valorarà la modificació de les bases per poder ampliar el grup de Muses i Dametes, fins a completar el nombre màxim de representants. 

La Junta Directiva del Clarín vol enviar tot el seu suport a la Clarinera Major 2021 i a la seua Cort d’Honor, que hauran d’aplaçar el seu somni durant un any, així com a la Clarinera Major 2019 i tota la seua Cort d’Honor; i també a tota la família clarinera que participa activament sempre en totes les activitats que s’organitzen des de la societat. 

Des de la Banda Primitiva, desitgem que molt prompte, quan les circumstàncies sanitàries ho permeten, puguem retrobar-se al voltant de la nostra estimada societat i seguir treballant per seguir fent història.

Fins aleshores, el més sincer desig de salut per a tots i molt d’ànim!

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand