Empar Llàcer

Natural de Benifaió, inicia els estudis musicals a la seua localitat natal i continua la seua formació al Conservatori Superior de Música de València, en l’especialitat de flauta, amb José Maria Ferriz i MªDolores Tomàs, on obtingué el títol de Grau Superior l’any 2003. Allí també, anys després, conclou els estudis superiors de cant amb la soprano Gloria Fabuel. Ha rebut classes d’ Isabel Rey, Nancy Argenta, Eugenia Dundekova. Actualment rep classes del professor italià, Antonio Lemmo. Compta amb la Diplomatura de Magisteri en l’especialitat de música.

Ha interpretat diversos papers als tallers del conservatori i altres concerts, com ara Te Deum, de Charpentier; Dido i Eneas,  Purcell; L’Israel a l’Egipte de Händel, Missa Martyrium de Cererols, Requiem de Mozart, Gloria de Vivaldi...Ha actuat també com a solista al Palau de la Música amb Estil Concertant i el Cor de la Generalitat.

Entre 2001 i 2004 va ser membre de la Coral Catedralícia de València i al llarg de la seua trajectòria com a coralista ha treballat amb formacions corals de renom com Capella Saetabis, Victoria Musicae, Cor de Cambra L'Almodí, Amystis i Neovocalis. Actualment és membre del Cor de la Generalitat Valenciana al Palau de les Arts.

En l'àmbit de la direcció coral, ha realitzat diversos cursos amb professors com Diego Ramon, Juan Luis Martínez, J.Gil Tàrrega, Mònica Perales, Basilio Astúlez, Pep Vila, Vicky Lumbroso o Francesc Perales entre d'altres. . Ha dirigit la Coral Polifònica de la Banda Primitiva de Llíria, el Coro de Cámara de Valencia i el cor del “Col.legi de Metges” de València. Actualment dirigeix el Grup Polifònic de la Unió Musical de Benaguasil .

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand