Juan José Aguado Baena

 

Naix en Madrid, on realitza els seus estudis superiors de Música en el Real Conservatori de Música de Madrid.

Ha sigut alumne de D. Antonio Arias i D. Manuel Villuendas en Espanya. Ha realitzat cursos amb D. Victor Martín, D. Aguntín Leon Ara, D. Yossi Ziboni, D. Vartan Manogian, D. Joaquín Palomares, D. Fernando Asag, D. Elías Arizcuren, entre altres.

Ha format part de l’Orquestra de Juventuts Musicals i és membre fundador de l’Orquestra de Cambra de la Comunitat de Madrid, actual Orquestra Simfònica de la Comunitat de Madrid, agrupació en què va ser concertino. Ha col·laborat amb l’Orquestra Nacional d’Espanya, Orquestra de Radiotelevisió Espanyola, Orquestra Simfònica de la Corunya, Orquestra Simfònica d’Alacant, Orquestra Simfònica de València i el Grup Instrumental de València; actuant com a solista en les sales més importants d’Espanya, com l’Auditori Nacional d’Espanya, el Palau de la Música de València, Teatre Colón d’A Corunya, Teatre Monumental de Madrid...

Ha sigut professor de corda de la Jove Orquestra de Getafe, Orquestra de Calahorra, Jove Orquestra de Castella-La Manxa i de la International Youth Orchestra.

Com a director ha pertangut, durant deu anys, a l’Orquestra del Casino Musical de Godella, a l’Orquestra de la Societat Musical l’Om de Picassent, a l’Orquestra de la Universitat de Floridida i de l’Orquestra Simfònica de Zamora Josza. En l’actualitat, és el director de l’Orquestra de la Societat Musical Amadeus de Burjassot. 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Maig 2024
L M X J V S D
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand