Aitor Llimerá Galduf, director de la Banda Juvenil

Comença els seus estudis musicals a l'Escola de la Banda Primitiva de Llíria, amb son pare Vicent Llimerá, continua els seus estudis en el Conservatori Professional de Música de Llíria i finalitza els seus estudis d'oboè en el Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València, amb Francisco Salanova, obtenint la “Menció d'Honor i Premi Final de Carrera”, estudis que compagina amb els estudis de Composició amb Andrés Valero-Castells a València i que acaba posteriorment en el Conservatori Superior de Música “Salvador Seguí” de Castelló amb Ferrer Ferran. És Doctor Cum laude en Música per la Universitat Politècnica de València en el Programa de doctorat en Art: Producció i Recerca.
Ha rebut estudis de perfeccionament amb Löthar Koch, David Walter, Stefan Schilli, Hänsjorg Schellenberger, Victor Ánchel, Jesús Fuster, Roberto Turlo, Francisco José Valero‐Castells, Rafael Tamarit, Fabian Schäfer i Ensemble Miró.
Ha obtingut el primer premi en diferents concursos de Joves, Certamen Nacional d'Interpretació, Concurs Nacional de Joves Intèrprets de Castellnou i Concurs Internacional de Joves Intèrprets de Llíria.
Durant la seua etapa com a estudiant va ser membre de la Jove Orquestra Nacional d'Espanya (JONDE), l'Orquestra Simfònica de Joves Llatinoamericans i l'Orquestra Iberoamericana, totes dues dirigides per Gustavo Dudamel i sota la tutela del mestre José Antonio Abreu. També va formar part de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana (JOGV) amb la qual actuà interpretant com a solista en la Simfonia Concertant de Mozart i el Concert per a Vents de Franck Martin, de l'Ensemble Antiphon i de la Jeunesse Musicals World Orchestra, dirigida per Josep Vicent.
Ha col·laborat com a oboè principal i corn anglès amb l'Orquestra Nacional d'Espanya, Orquestra Ciutat de Barcelona i Nacional de Catalunya, Orquestra de la Comunitat València (Les Arts) Orquestra de València, Orquestra Simfònica ADDA, Orquestra Simfònica de la Regió de Múrcia, Orquestra Simfónica de Castelló, Grup Instrumental de València, Orquestra Simfònica de València, treballant amb els directors Gustavo Dudamel, Jordi Savall, Jirí Bêlohlávek, Rafael Frühbeck de Burgos, Mark Elder, Maurizio Benini, Manuel Galduf, Juanjo Mena, Franz Paul Decker, Lutz Köhler, Josep Pons, Jan Cober, Christian Vasquez, Josep Vicent, Eiji Oue, Pablo González, Salvador Brotons, Juan Miguel Romero, Henrie Adams i ha gravat per a Naxos, Ràdio Nacional d'Espanya, Medici TV, Catalunya Musica, Ràdio Nacional de Catalunya, TV3.
Com a concertista ha tocat amb l'Orquestra de València, Banda Municipal de Barcelona, Banda Municipal de Santiago de Compostel·la, Orquestra del Conservatori Superior de Castella-la Manxa, València Camerata, Banda de la Universitat Politècnica de València, Orquestra i Banda Simfònica de la Primitiva de Llíria, Orquestra del Conservatori de Música de Llíria tocant els concerts més representatius per a oboè com a R. Strauss, W. A. Mozart, A. Pasculli, J. S. Bach, A. Vivaldi. Com a compositor ha fet treballs destinats ampliar el repertori oboístic, destaquen Studie n.1(2012), per a oboè i electrònica i Shoot (2021), per a oboè i fixed media. Durant l'any 2024 debutarà com a solista a Itàlia, Veneçuela i Gran Canària.
Com a professor convidat ha impartit classes magistrals en conservatoris com el Universität der Künste Berlin, Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València, Iberacademy (Colòmbia), Universitat EAFIT de Medellín, Universitat de Medellín, Conservatory of Music Luisa D’Annunzio de Pescara (Itàlia) i altres conservatoris professionals d'Espanya com Almansa, Llíria o Cullera. Actualment està vinculat com a professor d'oboè en el Festival Internacional de Música de València.
Ha estat Professor d'Oboè del Conservatori Superior de Castella-la Manxa des del 2013 al 2022, és membre fundador del ensemble Obac, del quintet Vent a Zinc i del Duo Mora & Llimerá, i Professor d'oboè i corn anglès (en excedència) de la Banda Municipal de Barcelona.
Actualment és Professor d'Oboè del Conservatori Municipal “José Iturbi” de València i solista d'oboè-corn anglès de la Orquestra Simfònica de Castelló. En el camp de la recerca destaca per tutelar diferents tesis doctorals a la Universitat Politècnica de València. Toca amb un Marigaux 901.

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand