La Banda Primitiva de Llíria continua desenvolupant projectes, a pesar de la paralització que es viu a conseqüència de la covid19. Això ha fet possible que, durant els últims mesos, s'hagen dut a terme diferents projectes de millora en les instal·lacions i l'Escola de Música.  

Pel que a les instal·lacions, s'ha realitzat la neteja i canvi a LED de la lluminària del bar-social, amb el pertinent estalvi econòmic i compromís mediambiental; s'ha reemplaçat el motor de l'ascensor de l'edifici principal, després de 35 anys; i s'ha dut a terme rehabilitació dels finestrals de fusta de la Sala de Trofeus de la Banda Primitiva. 

"A pesar que l'activitat artística està parada per la pandèmia, des de la Junta Directiva seguim treballant" explica el Vocal del Local-Social, Vicente Alcocer. "La situació ens ha permès abordar estes accions que són necessàries i que, en definitiva, beneficien a tota la societat. Seguim treballant i, en els pròxims mesos, seguirem fent-ne de noves". 

Per altra banda, també s'ha invertit en el teatre del Clarín, amb la reparació de l'equip de megafonia del local i l'adquisició de 120 cadires de concert per als músics, que supliran les actuals; una de les demandes més sol·licitades pels integrants de totes les agrupacions. 

Per últim, també s'ha invertit en l'Escola de Música, amb diferents accions. En primer lloc, s'ha pintat gran part de les zones comuns del centre, com l'escala principal i els corredors. En segon lloc, s'ha adquirit una nova pantalla tàctil i un teclat, gràcies a diferents subvencions de la Diputació de València.  A més, s'ha ampliat el material i recursos de l'Escola de Música, especialment, per als nivells previs al Grau Elemental. I, per últim, s'ha instal·lat un rètol identificatiu de l'escola a la façana principal de l'edifici.  

Segons la vicepresidenta de l'Àrea Educativa, Ana Martínez, "a poc a poc, tractem de millorar l'Escola de Música, que és el futur de la nostra societat. Duem tres anys, apostant per ampliar l'oferta metodològica, adquirir nous recursos i per impulsar projectes que impulsen el nivell educatiu del nostre alumnat".

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juny 2024
L M X J V S D
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand