El municipi de Llíria es troba en una situació extraordinària, davant l'expansió dels casos de la Covid19. En els últims 10 dies, la incidència acumulada del virus s'ha incrementat des de les 50 persones per cada 100.000 habitants a les 202 persones per cada 100.000 habitants. 

Davant este increment de casos, tant la Generalitat Valenciana, com l'Ajuntament de Llíria han pres mesures concretes per tal de frenar l'expansió del virus. En esta línia, l'Ateneu Musical i d'Ensenyament Banda Primitiva, per responsabilitat, ha decidit prendre mesures concretes per limitar les activitats de la nostra societat.  

La Junta Directiva del Clarín, en la seua sessió ordinària del dimecres 28 d'octubre, ha decidit per unanimitat aprovar els següents acords: 

PRIMER. Cancel·lar els assajos de les diferents agrupacions - Banda Primitiva, Banda Juvenil, Orquestra Simfònica, Coral Polifònica i Grup de Teatre - durant els pròxims QUINZE DIES, del 29 d'octubre al 12 de novembre inclusive.

SEGON. Mantenir l'activitat de l'Escola de Música, com la resta de centres educatius, extremant les precaucions i mesures de seguretat que se venen desenvolupant des de l'inici del curs 2020-2021. 

TERCER. Mantenir obert el Local Social del Clarín i sol·licitar a les persones usuàries extremar les precaucions i seguir les recomanacions sanitàries establertes per les autoritats sanitàries. 

QUART. Suspendre el concert de la Banda Juvenil, programat per al dissabte 21 de novembre. 

CINQUÉ. Posposar quinze dies la decisió sobre la celebració de la resta d'acte programats amb motiu de la festivitat de Santa Cecília.  

Estes mesures s'aproven amb l'objectiu de prioritzar la precaució i extremar les mesures per tal d'evitar una major propagació del virus. La responsabilitat és de totes i tots i, des de la Banda Primitiva, som conscients que les institucions i entitats som les primeres que hem de donar exemple. 

Llíria, 28 d'octubre del 2020. 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand