La Banda Primitiva de Llíria obri la convocatòria per a l’elecció de la Clarinera Major i Regina de les Muses de la Música i la Cort d’Honor de l’any 2020, tal com va establir la Junta Directiva a les bases aprovades en desembre de l’any 2018. 

Les candidates interessades podran realitzar la inscripció entre el 9 i el 23 de desembre a la secretaria de la societat, en horari de 9.30 a 13.30 i de 16 a 20 hores. 

“Estem molt contents d’haver recuperat esta tradició en un any tant important com el bicentenari” ha declarat Natalia Villanueva, vicepresident de l’Àrea Social. “L’any passat aprovàrem unes bases per fer el procediment més transparent i introduírem canvis en l’acte i estem molt satisfets del resultat”. 

Segons les bases establertes, es poden consultar al següent enllaç, les candidates han de tindre un mínim de 16 anys i ser sòcies o tindre progenitors socis. A més, la Cort Infantil – amb criteri de paritat – establix una edat d’entre 5 i 7 anys en el moment de la proclamació. 

“Seguim treballant per poder proclamar noves Muses l’any 2020 i continuem pensant millores i innovacions per adaptar esta tradició al segle XXI” ha conclòs la vicepresidenta Social de la Banda Primitiva. 

 

 

 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand