La Banda Primitiva de Llíria proclama a la Clarinera Major i Regina de les Muses de la Música del 2019, la clarinera Esther Gasent Abadía, este dissabte 7 de setembre, en una gala literària i musical, que servirà per commemorar el 68 aniversari de la inauguració del teatre-sala de concerts. 

La Clarinera Major estarà acompanyada per la seua respectiva Cort d’Honor, conformada per les joves clarineres Carla Panadero Serrano, Marta Sánchez Enguídanos, Cristina Cerezo Navarro, Juliana Torrijo Pardo, Ainhoa Pascual Gómez, Marta Espejo i Arantxa Portolés Izquierdo; i la Cort Infantil, integrada pels xiquets Álvaro Puchol Barona, Gonzalo Zurriaga Maquito, Carla Ibáñez Sanchis i Elena Valero Castellano. 

“Estem molt contents de recuperar la tradició de les Muses en l’any del bicentenari” explica la vice-presidenta de l’Àrea Social, Natalia Villanueva. “Hem aconseguit conformar un grup de famílies que estan molt il·lusionades i hem treballat per donar-li un impuls renovat a l’acte”. 

D’esta manera, la gala literària i musical canvia l’estructura habitual i fusionant les dues parts en una sola, amb l’objectiu d’agilitzar i modernitzar l’acte. La part musical de la vetlada correrà a càrrec de l’Orquestra Simfònica Primitiva, que interpretarà:

PROGRAMA DEL CONCERT

  • El amor brujo de Manuel de Falla. 
  • Bachanal, Saint-Saens
  • Himne del Clarin, Mas Quiles
  • Himne Regional, José Serrano

Abans de la gala, a partir de les 19.15 hores, es farà la recollida de les Muses en els seus domicilis. Més tard, a les 21.15 hores, es realitzarà la comitiva per recollir a la Clarinera Major del 2019, Esther Gasent ABadía, i a la Clarinera Major 2015-2018, Elena Tello Pérez. 

“Estem molt agraïts a Elena Tello i la seua Cort d’Honor per voler participar en este acte, després de quatre anys, i passar el relleu a la Esther i la seua Cort” ha afirmat Natalia Villanueva. “A més, volem desitjar a Esther i la seua Cort que disfruten de l’any que tenen per davant. Són unes privilegiades per poder representar al Clarín en un any tan important com el del bicentenari”. 

 

 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand