L’Ateneu Musical i d’Ensenyament entregarà anualment la Distinció Pare Antoni. La Junta Directiva de la societat va aprovar, en la sessió ordinària del passat 1 d’agost, la creació d’estes distincions amb l’objectiu de reconèixer a “aquelles persones i institucions que hagen destacat pel seu treball social, formatiu i cultural en favor de la música”. 

Estes distincions s’entregaran durant el concert de commemoració de l’aniversari del Teatre-Sala de Concerts al mes de setembre. Habitualment, ixe dia es celebra l’acte social més important de l’any i, a partir d’ara, servirà també per entregar este reconeixement. 

El nombre de distincions per any podrà variar. Però, anualment, s’entregarà com a mínim una distinció individual i una col·lectiva. La concessió de les distincions serà aprovada per la Junta Directiva, a proposta del president. 

“La Banda Primitiva de Llíria som un referent en la difusió de la cultura i la música” ha explicat José Luis Pérez Veses, president de la societat. “La nostra societat ha treballat, durant dos-cents anys, amb este objectiu i ara volem anar més enllà amb l’entrega d’este reconeixement que porta el nom del fundador de la banda civil més antiga d’Espanya”.

En les pròximes setmanes, la societat donarà a conèixer quines són les persones i/o entitats que rebran el reconeixement en la primera edició de les Distincions Pare Antoni. Enguany, s’entregaran el pròxim 15 de setembre. 

Bases de les Distincions Honorífiques Pare Antoni

La Junta Directiva de la Banda Primitiva en sessió de l’1 d’agost del 2018, aprova:

  1. Crear la Distinció Pare Antoni per distingir a les persones físiques, jurídiques i col·lectius  que pels seu mèrits hagen destacat en l’àmbit musical i cultural.
  2. La concessió de la distinció es farà per la Junta Directiva a proposta del President.
  3. Anualment es concedirà com a mínim una personal i un altra col·lectiva.
  4. L’acte d’entrega coincidirà amb la Gala Soci-Musical de commemoració de la inauguració del Teatre-Sala de Concert.
  5. Per l’acreditació del atorgament se expedirà el corresponent títol i es farà entrega d’un record commemoratiu.

 

 

 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand