L’Orquestra Simfònica Banda Primitiva de Llíria va conquistar ahir el primer premi del III Concurs Bankia d’Orquestres de la Comunitat Valenciana, en la categoria Martín y Soler. Amb 253,9 punts es va imposar a l’Orquestra de Corda de la Societat Musical d’Alboraia (199,5 punts) en l’Auditori del Palau de les Arts. A més, el director Juan José Aguado es va emportar el premi al Millor Director. 

Es tracta de la primera volta en la història de la societat que l’agrupació aconseguix una victòria en un concurs o certamen, ja que mai abans s’havia presentat. En este sentit, el president de la societat, José Luis Pérez, ha reconegut que “és un dia històric per a la nostra societat i, en especial, per als músics de corda perquè, amb este premi, constatem que no sols tenim una gran banda, sinó que l’orquestra està en un moment de forma espectacular”. 

L’Orquestra Simfònica Banda Primitiva va realitzar una magnífica actuació amb la interpretació de la Simfonia nº7 en LaM de Beethoven i El Bolero, de Maurice Ravel i es va emportar, a més del premi del jurat, el premi del públic que va ovacionar a l’agrupació en acabar la seua actuació. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Després de la fallada del jurat, va ser l’hora de celebrar el premi sobre l’escenari del Clarín, on la vicepresidenta de l’Orquestra, Rocio Cintero, va voler agrair el treball i esforç dels integrants de l’agrupació i l’ajuda inestimable del “mestre Rafa Villarejo i de Manuel Galduf, sense els quals el resultat de hui no seria el mateix”. 

Vegeu el vídeo de l'actuació de la nostra Orquestra:

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand