Llíria posarà en valor la música orquestral amb la I Trobada d’Orquestres de Llíria, que se celebrarà el pròxim dissabte 7 d’octubre, a les 22.30 hores, en el Teatre-Sala de Concert de la nostra societat. Esta trobada unirà en un mateix escenari a la Jove Orquestra Primitiva i l’Orquestra Simfònica de la Unió Musical de Llíria.

La Jove Orquestra Primitiva, sota la direcció del seu director titular Juan José Aguado, està preparant un programa molt ambiciós per a este concert. La Jove Orquestra Primitiva interpretarà l’Interludi de la Boda de Luis Alonso de Gerónimo Giménez i el Amor Brujo del compositor espanyol Manuel de Falla, amb la participació de la cantant Elena González Lucena. Les dues obres escollides són de gran complexitat i, a més, són dues obres molt conegudes pel públic aficionat a la música.

Per la seua banda, l’Orquestra Simfònica Unió Musical de Llíria – dirigida per Beatriz Fernández – interpretarà obres de Mozart i Bethoveen, amb la intervenció dels solistes Marcos San Juan, violí; i José Manuel León, viola.

“Estem molt contents d’impulsar esta trobada entre les dues orquestres de Llíria” explica el president Paco Aigües. “Creem que cal donar importància a totes les nostres agrupacions i, per això, hem decidit celebrar esta I Trobada d’Orquestres de Llíria, que espere que tinga continuïtat durant molts anys”. 

 

 

 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juny 2024
L M X J V S D
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand