L'Escola de Música de la Banda Primitiva ha iniciat esta setmana - en concret el dilluns 14 de setembre - les classes del curs 2020-2021, que irremeiablement està marcat pel context de la Covid19. Per això, el centre ha establert un pla de contingència - assessorat per Sanimusic - amb mesures especials per a l'alumnat i el professorat, amb l'objectiu de garantir la higiene, salut i seguretat de tots. 

"Iniciem un nou curs i ho fem amb una forta responsabilitat, que és la de garantir la seguretat dels nostres alumnes i professors" ha assegurat la vicepresidenta de l'Àrea Educativa, Natalia Villanueva. "Des de l'Àrea Educativa i l'Equip Directiu, hem treballat per adaptar l'escola a la nova situació, apostant per la desinfecció de les instal·lacions i amb l'adaptació d'espais per garantir les distàncies de seguretat i la ventilació de les aules".

En primer lloc, la direcció de l'Escola de Música ha fet una selecció de les aules habilitades per a impartir classes en este curs 2020-2021, prioritzant les aules més àmplies i amb major possibilitats de ventilació. A més a més, s'han habilitat nous espais per a l'ensenyament, com la Sala de Trofeus. 

En segon lloc, es va realitzar una forta aposta per la desinfecció i la neteja de totes les instal·lacions del centre i, també, de les aules col·lectives. En este sentit, s'han organitzat els horaris de manera que hi haja un espai temporal suficient per realitzar esta desinfecció, entre els diferents grups. 

Per altra banda, s'ha establert un protocol d'actuació per a les classes instrumentals individuals per al professorat, a qui s'ha informat en els claustres; i per a l'alumnat, que es va exposar a les famílies, en una reunió informativa la passada setmana. En addició, l'Escola de Música ha repartit mascaretes per al professorat i alumnat  i ha distribuït material sanitari i higiènic, proveït per l'empresa especialitzada Sanimusic. 

En addició, la Banda Primitiva ha instal·lat tota una sèrie de senyalística per tal de marcar els itineraris d'entrada i ixida de l'Escola de Música, així com marques per al manteniment de la distància interpersonal. I també s'han instal·lat dispensadors de gel hidroalcohòlic a totes les plantes, per promoure la desinfecció constant de les mans.  

 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand