L’Escola de Música de la Banda Primitiva incorpora una nova metodologia: l’Aula Virtual. Es tracta d’una nova manera d’aprendre música, adaptada al segle XXI, que combina les ensenyances teòriques de l’aprenentatge musical amb la tecnologia i les ferramentes TIC. 

L’educació dels xiquets i xiquetes és una de les nostres principals preocupacions” ha afirmat Natalia Villanueva, vicepresidenta de l’àrea educativa de la societat. “Des del principi, hem tingut molt clar que hi havia que introduir millores en la nostra escola, amb noves metodologies i noves assignatures; perquè els nostres alumnes són els futurs músics del Clarín”. 

La metodologia incorpora una plataforma en xarxa, que utilitzaran a l’aula, amb una pissarra electrònica. I, a més, també tindran accés a casa , des de qualsevol tipus de dispositiu electrònic. A través de la plataforma podran fer els deures de solfeig i, també, seguir aprenent amb els més de 80 jocs que incorpora. 

“Esta metodologia és una millora molt important” explica en paraules de Alejandro Cabo, director de l’Escola de Música, “perquè és més interactiva, molt més atractiva per a l’alumnat i perquè millora l’atenció dels estudiants”.

A més, esta nova manera d’aprendre tindrà com a resultat un increment del nivell dels alumnes, perquè el programa d’estudis es veu reforçat amb els avantatges de la incorporació de les ferramentes TIC. “Els xiquets aprenen més ràpid i el seu nivell és superior al que han rebut fins ara. Per això, en este primer curs 2018-2019, sols hem introduït la metodologia d’Aula Virtual en els cursos de 1n i 2n” explica el director de l’escola. 

L’Escola de Música incorpora més de 40 nous alumnes 

A més d’incorporar esta nova metodologia, l’Escola de Música ha introduït noves assignatures dins de la seua oferta. Una d’elles és el curs de Sensibilització Musical, que introduix la música als més menuts, en unes classes en què participen amb adults del seu entorn familiar.

Totes estes novetats han provocat un increment del nombre d’alumnes del centre, que incorpora a més de 40 nous alumnes per al curs 2018-2019. “Un dels nostres objectius ha sigut aconseguir augmentar el nombre de matriculacions i hem treballat amb ixa meta. De moment, estem molt satisfets” ha confessat Natalia Villanueva. 

 

 

 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Maig 2024
L M X J V S D
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand