350 alumnes de primer i segon de primària van descobrir el món de la música en les Jornades de Portes Obertes de l’Escola de Música, que van tenir lloc els dies 24 i 25 de maig. Una iniciativa atractiva amb l’objectiu d’augmentar el nombre d’alumnes de l’Escola de Música per al curs 2017/2018.

Els xiquets i xiquetes va realitzar un recorregut musical, en què van anar descobrint totes les famílies d’instruments de les diferents agrupacions de la societat. El recorregut  va començar per la família de la corda; seguida pel conjunt d’instruments de la percussió, el vent-fusta i el vent-metall. En cadascuna de les parades del recorregut van gaudir dels instruments en conjunt i, també, els van descobrir de manera individual.

El recorregut va finalitzar en el Teatre-Sala de Concerts de la societat, on els aventurers van descobrir l’instrument que portem tots sempre damunt: la veu. El professor de cor de l’escola els va preparar una sèrie d’exercicis per aprendre a cantar Lo más vital, de la pel·lícula El libro de la Selva de Disney.

I és que Disney va aportar la banda sonora amb què els xiquets i xiquetes es van poder acostar a la música clàssica i els seus diferents instruments. Entre altres bandes sonores, es van interpretar cançons de La bella y la bestia, Frozen, Pocahontas, El rey León o Hèrcules.

“La idea és fer atractiva la música per als xiquets, quan estan en edat de començar els estudis musicals” comenta Carla Marimón, directora de l’Escola de Música. “Enguany en l’escola, estem plantejant diferents accions per a promocionar els estudis musicals de cara al curs vinent”.

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Maig 2024
L M X J V S D
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand