L’OEM (Orquestra Ensemble Musicae), ha organitzat amb la col·laboració de l’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria, uns cursos de perfeccionament musical dirigits a alumnes que estiguen cursant els darrers cursos d´ensenyaments professionals o estudis superiors de música.

Les especialitats ofertades són: violí, viola, flauta, oboè, clarinet, fagot, trompeta, trombó i percussió. Totes estes especialitats estaran impartides per professionals de reconegut prestigi del món de la música.

Els participants al curs tindran la possibilitat de treballar el repertori amb dos pianistes acompanyants o repertoristes. A més, podran assistir al taller d´expressió corporal i escènica dissenyat específicament per a músics. “Totes les matèries plantejades en este curs de perfeccionament” comenta MªJosé Sanmartín, secretària de l’OEM, “permetran a estos futurs músics ser capaços de fer front a l’altíssim nivell musical que es requereix actualment als nostres joves”.

La inscripció al curs es podrà fer per correu electrònic, dirigint el butlletí de inscripció complimentat i els justificant del pagament a l´adreça  administracióAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., o be a la Secretaria de la Banda Primitiva en horari de matins de 12 a 13h, i de vesprades de 17 a 19h.

 

 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand