L'Ateneu Musical i d'Ensenyament Banda Primitiva de Llíria entregarà les Distincions Pare Antoni 2021, durant el concert extraordinari del pròxim 2 d'abril, després de suspendre la celebració del concert de Nadal. En esta quarta edició, la societat vol reconèixer la Universitat de València, el crític Justo Romero, Marga Landete i el clariner José Alamà. 

La Junta Directiva de la societat va aprovar la concessió d'estes distincions, en la sessió ordinària del passat 17 de novembre. Este guardó premia a personalitats i institucions en reconeixement de la seua tasca en favor de la difusió de la cultura i, especialment, la música. 

Les Distincions Pare Antoni 2021 s'entregaran al concert extraordinari de Nadal de la Banda Primitiva, que tindrà lloc el pròxim dissabte 2 d'abril, a les 22 hores. A més de l'entrega dels guardons, l'agrupació realitzarà l'entrada oficial dels seus nous integrants i farà entrega de les Medalles d'Or a tots els músics que complisquen 40 anys en l'agrupació. 

"El concert suposa la retroba de la banda amb el seu públic, després de tres mesos de parada" explica el vicepresident de l'Àrea Artística, Miguel Cerezo. "Serà un concert de celebració i per a gaudir de ser del Clarín. I, com sempre, hi haurà sorpreses". 

En addició, el concert servirà per a commemorar el 130 aniversari de la mort del Pare Antoni, el fundador de la Banda Primitiva de Llíria. 

En esta ocasió, el Clarín - dirigit pel seu director titular Javier Enguídanos Morató, interpretarà el següent programa: 

  • Lola Luján (pasdoble) de M. Galduf
  • Paradise Overture de R. Martín Niñerola
  • La venta de los gatos,  de J. Serrano 
  • Finisterra, fin do mundo de D. Rivas
  • Himne de la Banda Primitiva de J. V. Mas Quiles

L'entrada serà gratuïta, sense cap tipus de reserva prèvia.  

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Maig 2024
L M X J V S D
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand