La Banda Primitiva de Llíria està immersa en els assajos per al Certamen Internacional de Bandes de Música "Vila d'Altea". Dintre de la programació de les sessions, la societat ha preparat un assaig a porta oberta per al públic general per al pròxim dissabte, 27 de novembre, a les 12.30 hores, al centre Multiusos de Llíria (C/ Pla de l'Arc, s/n). 

D'esta manera, totes les persones sòcies, simpatitzants o melòmans podran acostar-se i gaudir de l'assaig de simulacre per a la competició. Serà sols una setmana abans de la participació del Clarín al certamen d'Altea, el pròxim 4 de desembre. 

"El pròxim 4 de desembre serem 135 músics sobre l'escenari del Certamen" afirma el vicepresident de l'Àrea Artística, Miguel Cerezo Gil. "Ens haguera agradat fer un concert al nostre teatre, però les dimensions de l'escenari no ens permeten col·locar 135 músics amb les distàncies interpersonals marcades per la normativa del covid. Així que ens hem decantat per esta opció". 

L'assaig a porta oberta servirà també de simulacre per al certamen d'Altea, ja que tindrà lloc a la mateixa hora que serà l'actuació de la banda el dia 4 de desembre. "Els músics del Clarín no estem habituats a fer concerts a les 12.30 hores, així que amb esta prova volem també testar les sensacions de la banda al migdia per no deixar res a la improvisació". 

D'esta manera, la banda interpretarà el programa sencer del certamen sense interrupcions: Dos sonrisas, pasdoble de Juan Vicente Mas Quiles; Stones and sea de Saúl Gómez; i 1a simfonia Hell and heaven d'Óscar Navarro. 

El 4 de desembre, la Banda Primitiva participarà al Certamen Internacional de Bandes de Música "Vila d'Altea" per tercera volta en la seua història. En les dos anteriors participacions va obtenir el Primer Premi i la Menció d'Honor; títol que espera revalidar en l'edició del 2021 i, d'esta manera, obtenir també el Corbatí d'Or, que s'entrega a la banda que aconseguix la Menció d'Honor per tercera volta en la seua història. 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juny 2024
L M X J V S D
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand