Perfeccionar la tècnica musical. Eixe serà el repte a què s’enfronten els joves músics de la Banda Juvenil Primitiva de Llíria en el Curs de Perfeccionament Musical. Un curset gratuït, que se celebrarà entre els dies 3 i 7 de juliols, en les instal·lacions del Clarin, en horari matinal.

Durant esta setmana d’intensa activitat musical, els joves músics de la societat podran seguir aprenent, rebre consells i millorar la seua tècnica amb les lliçons d’alguns músics professionals de la societat, ja siguen o no mestres de l’Escola de Música. Açò suposarà una ajuda per enfrentar-se a un estiu replet d’activitats, actes i concerts.

Este curs de perfeccionament musical està dividit en dues àries. Per una banda, estan les classes més tècniques, on els participants treballaran exercicis específics i tècnics del seu propi instrument. I per altra banda, està la part més pràctica, en què hauran de demostrar tot allò que han après en la interpretació d’obres i passatges musicals.

A més, este curs de perfeccionament de la Banda Juvenil Primitiva servirà també com a preparació del Festival de Bandes Juvenils Ciutat de Llíria 2017, que tindrà lloc el pròxim 29 de juliol en la Plaça Major. Un concert que es va recuperar l’any passat i en què participen les bandes juvenils de les dues societats musicals de Llíria. 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand