La Banda Primitiva de Llíria celebra enguany l'"Any Juan Vicente Mas Quiles", amb motiu del centenari del naixement del compositor i director del Clarín. Després de l'anunci oficial, la societat presenta un logotip confeccionat ex profeso per a convertir-se en la imatge corporativa oficial de l'efemèride. 

El logotip presenta una imatge contemporània i actual, amb un disseny professional, que reflecteix la triple faceta del compositor edetà: la de compositor, la de director i la de flautista, que conforma el número 100; l'element central de l'efemèride. 

"L'Any Juan Vicente Mas Quiles és una efemèride molt important i, per tant, volem atorgar-li la solemnitat i transcendència que mereix" explica el Vocal de Comunicació, Lluís Pérez. "Per este motiu, hem volgut crear una marca, una imatge pròpia que funcione com la punta de l'iceberg de totes les accions que realitzarem al llarg d'este any. I que, a més, ens permeta mostrar una imatge actualitzada, amb projecció de futur". 

En este sentit, el logotip s'utilitzarà al llarg de tot l'any en tota la documentació oficial de la Banda Primitiva de Llíria, la cartellera i els programes de mà. A més a més, estarà present a la façana de la societat, amb una lona commemorativa que presidirà tota l'efemèride. 

"Estem vivint unes circumstàncies extraordinàries" afirma la vicepresidenta de l'Àrea Social, Natalia Villanueva, "i hem d'adaptar-nos a les circumstàncies. Però estem treballant perquè açò no siga un impediment per celebrar esta efemèride com el nostre estimat Juan Vicente Mas Quiles es mereix".

Al llarg dels pròxims mesos, la Banda Primitiva anunciarà - a poc a poc - totes les accions que s'emmarquen dins d'esta celebració, que retrà homenatge a una de les figures més importants de la història de la societat. 

 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand