La Banda Primitiva celebrarà este any 2021 una efemèride molt important: "Any Juan Vicente Mas Quiles". Amb esta commemoració, el Clarín ret homenatge al músic, compositor i director clariner, en l'any del centenari del seu naixement. 

La Junta Directiva de la societat va aprovar, per unanimitat, la declaració d'esta efemèride extraordinària, en la sessió ordinària del passat 14 de gener 

"La figura del nostre estimat Juan Vicente Mas Quiles és importantíssima per a la nostra història" ha explicat el dirigent de la societat. "Hui en dia, el Clarín no seria la societat que és sense el treball encomiable de persones que, com Mas Quiles, han dedicat la seua vida, el seu treball, esforç, professionalitat i amor per fer gran a la nostra societat". 

Hui mateix, amb motiu de l'aniversari de Mas Quiles, el president de la Banda Primitiva, Jose Luis Pérez Veses, li ha transmès la notícia, en nom de tota la família clarinera. En addició, la societat li ha fet arribar una placa commemorativa de la declaració del "Any Juan Vicente Mas Quiles". 

"A causa de les restriccions, no hem pogut estar hui amb Juan Vicente, per donar-li la notícia en persona, però he pogut conversar amb ell per telèfon i m'ha transmès el seu agraïment i il·lusió que vull compartir amb tots els nostres músics, socis i simpatitzants" ha relatat el president del Clarín. "Esperem que, a mesura que transcórrega l'any 2021, la situació millore i puguem organitzar els esdeveniments que tenim planejats en el seu honor". 

La commemoració  del "Any Juan Vicente Mas Quiles" pretén fer un reconeixement a un dels clariners més il·lustres i, a més a més, contribuir a difondre la trajectòria d'una de les figures més rellevants de la història de la Banda Primitiva de Llíria. A més a més, el mestre Mas Quiles és Director Honorífic de la Banda Primitiva i va rebre la Distinció Pare Antoni, en la seua primera edició, l'any 2018. 

Al llarg de tot este 2021, i dintre de les actuals circumstàncies, el Clarín celebrarà tota una sèrie d'actes, activitats i projectes - s'anunciaran pròximament - que commemoraran els cent anys de Juan Vicente Mas Quiles. 

 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand