La Banda Primitiva de Llíria anuncia les Distincions Pare Antoni 2020. Enguany, este guardó s'atorgarà a la Banda Simfònica Municipal de València, el director Darío Sotelo i Juan Manuel "Gómez d'Edeta"; i s'entregaran en el Concert de Nadal, que tindrà lloc el diumenge, 27 de desembre, a les 18.30 hores. 

La Junta Directiva del Clarín va aprovar per unanimitat la concessió de les distincions, en la sessió ordinària del passat 30 d'agost. Com cada any, la Distinció Pare Antoni reconeix el treball de personalitats i entitats que treballen en favor de la cultura i, especialment, de la música valenciana. 

"Enguany, les Distincions Pare Antoni recauen en tres figures de gran rellevància i amb una trajectòria molt lligada a la Banda Primitiva" ha afirmat el president del Clarín, Jose Luis Pérez Veses. "És innegable el lligam de la nostra societat amb la Banda Simfònica Municipal de València, que ha comptat amb músics de la nostra casa. Gómez d'Edeta és una de les nostres figures més importants, per no parlar de l'estima i relació que el Clarín té amb el director Darío Sotelo". 

L'acte d'entrega de les Distincions Pare Antoni 2020 tindrà lloc en el Concert de Nadal, que se celebrarà el pròxim diumenge, 27 de desembre. En este acte, també tindrà lloc l'entrada de nous músics a l'agrupació, que es va haver d'aplaçar per la cancel·lació d'actes de Santa Cecília. 

L'entrada serà gratuïta, però per assistir-hi caldrà fer una reserva de les entrades, de manera telefònica al telèfon 618.09.39.71. Hi haurà un primer període de reserva per als socis, entre el 16 o el 21 de desembre i, a partir del 22 de desembre, s'obrirà al públic general. Únicament es podran reservar dos entrades per persona i, en el moment de la reserva, s'indicarà un horari de recollida de les mateixes. 

 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand