El passat 28 d'octubre, la Junta Directiva de l'Ateneu Musical i d'Ensenyament Banda Primitiva de Llíria va decidir cancel·lar els assajos de les distintes agrupacions per l'increment de la incidència acumulada de casos de Covid19, que ascendia a 202 casos per cada 100.000 habitants.

Quinze dies després, la situació a Llíria ha empitjorat, amb una incidència acumulada de 374,15 casos per cada 100.000 habitants. Davant esta situació, la Junta Directiva del Clarín s'ha reunit per valorar novament la situació i - sempre sota la premissa de la responsabilitat - ha decidit prendre noves mesures concretes pel que fa a la realització d'activitats a la nostra societat. 

La Junta Directiva, en la seua sessió ordinària del dijous 12 de novembre, ha decidit: 

PRIMER. Cancel·lar tots els actes de la programació de Santa Cecília: el concert de la Banda Primitiva programat per al 28 de novembre; la Missa Major en honor a Santa Cecília del 22 de novembre; i les activitats extraordinàries de l'Escola de Música. 

SEGON. Prorrogar 15 dies més la cancel·lació dels assajos de les diferents agrupacions: Banda Primitiva, Banda Juvenil, Orquestra Simfònica, Coral Polifònica i Grup de Teatre. La mesura serà efectiva fins al pròxim 27 de novembre inclusive.

TERCER. En dos setmanes, valorar novament la situació i l'evolució de la pandèmia a Llíria, per prendre les mesures pertinents.  

QUART. Mantenir l'activitat de l'Escola de Música, com la resta de centres educatius, extremant les precaucions i mesures de seguretat que se venen desenvolupant des de l'inici del curs 2020-2021. 

CINQUÉ. Mantenir obert el Local Social del Clarín i sol·licitar a les persones usuàries extremar les precaucions i seguir les recomanacions sanitàries establertes per les autoritats sanitàries. 

Estes mesures s'aproven amb l'objectiu de prioritzar la precaució i extremar les mesures per tal d'evitar una major propagació del virus. La responsabilitat és de totes i tots i, des de la Banda Primitiva, som conscients que les institucions i entitats som les primeres que hem de donar exemple. 

Llíria, 12 de novembre del 2020. 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand