La Banda Primitiva de Llíria continua adaptant el seu funcionament a la nova normalitat, com a conseqüència de la Covid19. A partir d'ara, la societat habilita de nou el funcionament de les aules d'estudi, amb un protocol de seguretat i sanitat adaptat als temps actuals. 

Com a primera fase, el Clarín habilita 4 aules d'estudi, de dilluns a divendres, en horari matiner. Les aules seleccionades són l'aula 12, per a l'estudi individual de qualsevol especialitat instrumental; l'aula 2, per a l'estudi de l'alumnat i músics de l'especialitat de piano; i l'aula 7 i la Sala d'Assajos, per a l'estudi de l'especialitat de percussió. 

La reserva s'haurà de fer per correu electrònic i l'ús de les aules serà exclusivament individual. La societat realitzarà un servei de desinfecció entre cada ús de les aules però, a més a més, el Clarín proveirà a les persones usuàries de material de desinfecció. 

"A poc a poc, reprenem l'activitat dels diferents àmbits de la societat. Des de fa setmanes, hi ha una demanda creixent de músics i socis que volen utilitzar les aules d'estudi" ha explicat el president de la societat, José Luis Pérez Veses. "Seguim sent cautes en la posada en marxa de la societat i sempre ho fem assegurant les mesures de seguretat i higièniques que pertoquen". 

 

 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand