Amb l’arribada de la fase 2 del desconfinament, el Clarín reobri el bar i local social de l’entitat, a partir del dilluns 1 de juny, seguint les recomanacions i pautes establertes pel Ministeri de Sanitat. En este sentit, la societat ha elaborat unes normes d’ús del local per als socis i ha instal·lat diversos dispensers de gels higiènics al llarg de tot el local. 

“Estem molt contents de poder reobrir les portes del Clarín” explica el president de la societat, José Luis Pérez Veses, “però ho fem amb la màxima prudència i seguint totes les instruccions i recomanacions de les autoritats sanitàries. A més a més, confiem en la prudència i responsabilitat de tots els socis i usuaris del bar”. 

Des de dilluns, el bar social obrirà, però s’hi han marcat unes pautes de funcionament, entre les quals destaquen: 

  • Mantenir la distància mínima de seguretat (1.5m).
  • Evitar el contacte social. 
  • No asseure’s fins no rebre la indicació pertinent, per part del personal laboral del bar. 
  • Mantenir una higiene constant.
  • Utilitzar el bany d’un en un. 
  • Prohibició de jugar a qualsevol tipus de jocs comuns (cartes, parxís, dòmino...)

El bar social serà la primera zona de les instal·lacions en obrir, amb terrassa i un 40% de la capacitat de l’interior del local. I, pel moment, també serà l’única, ja que les aules d’estudi romandran tancades, fins que hi haja un protocol de funcionament de les mateixes. 

“Hem d’anar a poc a poc. De moment, no podem obrir les aules d’estudi perquè s’està elaborant un protocol d’actuació per garantir totes les mesures de seguretat, front a la Covid 19” ha assegurat el president. 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand