Novembre és el mes de la música per excel·lència gràcies a la celebració del dia de Santa Cecília. Per este motiu, l’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria ha preparat una àmplia programació per commemorar la festivitat de la patrona de la música, amb activitats que combinen la música, la cultura i el teatre. 

Els actes més importants de la programació es concentren l’últim cap de setmana de novembre. El dissabte 24, la Banda Primitiva oferirà un concert extraordinari “30 anys de Jaque Mate”, en què l’agrupació interpretarà el mateix programa amb què es va proclamar campió del CIBM Ciutat de València l’any 1988, sota la batuta de Francisco Hernández Girado, l’últim director del Clarín que va aconseguir dos certàmens  amb la banda civil més antiga d’Espanya. Este concert servirà, a més, per donar la benvinguda als nous integrants de l’agrupació.

I el diumenge 25, la societat celebrarà la festivitat de Santa Cecília amb la Missa Major a la parròquia de Sant Francesc i la tradicional cercavila amb la música de la Banda Juvenil. Eixe mateix dia, els músics de totes les agrupacions compartiran un dinar de germanor, per al que es recuperen els premis BP. 

Altre dels plats forts és l’estrena del musical “El gran show de Thomas Brow” a càrrec del grup de Teatre “El Clarín”. Es tracta d’un espectacle original i inèdit, amb veus en directe, que el nostre elenc d’actors ha preparat amb molt d’esforç. Les representacions, que ja tenen les entrades a la venda, són els dies 9, 10 i 11 de novembre. 

De tota manera, la programació arranca el diumenge 4 de novembre, amb l’acte d’inauguració del mes de la música, dividit en dues parts: la comunicació “El teatre líric valencià. Trajectòria històrica” a càrrec del doctor en música Fernando Torner; i un concert de cambra de la mà de Rocio Cintero, violoncel, i Pau Gil, piano. 

La resta de la programació es completa amb una visita guiada-històrica, les celebracions de l’Escola de Música i la participació de la Banda Juvenil en el concert del Dia Mundial de la Infància, organitzat per l’Ajuntament de Llíria, a benefici d’UNICEF. 

 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand