El Clarín llança un nou servei d’informació, a través d’un nou canal de difusió: WhatsApp BP. Amb este nou servei, la societat busca millorar la comunicació amb els socis i simpatitzants i informar-los de manera més directa.

D’aquesta manera, els socis, sòcies i simpatitzants de la Banda Primitiva podran rebre, de manera senzilla i gratuïta, tota la informació de la societat. Els missatges contindran informació sobre la programació del Clarín, les activitats de les agrupacions o les novetats que es vagen produint dintre de la societat. I allò més important: s’enviaran un màxim de dos missatges per setmana. 

El servei WhatsApp BP reforçarà la informació que es publica a la pàgina web de la societat i al tauló d’anuncis. “El mòbil és l’aparell que més utilitzem i és la forma de comunicació més directa” explica Lluís Pérez, Vocal de Comunicació de la Banda Primitiva. “Amb este servei, volem millorar la comunicació amb els socis i adaptar la societat, a poc a poc, al segle XXI”. 

Tots aquells interessats en inscriure’s al servei d’informació WhatsApp BP han de seguir tres senzills passos

  1. Guardar com a contacte el telèfon d’Informació Banda Primitiva: 610 17 65 96. 
  2. Enviar un missatge amb ALTA Nom i Cognom. Una volta que l’alta al servei s’haja produït correctament, rebràs un missatge confirmant la teua subscripció. 
  3. Començaràs a rebre els missatges del WhatsApp BP; un màxim de dos missatges a la setmana. 

“La missatgeria instantània és un canal de comunicació ideal. És tal la seua força e impacte que ha substituït a les Newsletter per correu electrònic com a mètode d’informació”.  

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand