José Luis Pérez Veses és el nou president de la Banda Primitiva de Llíria. Ell i la seua Junta Directiva van ser proclamats, el passat dissabte, en la Junta Extraordinària celebrada en el Teatre-Sala de Concerts de la nostra societat. 

La nova Junta Directiva, formada per 22 persones, és una junta paritària, formada per músics i no-músics, amb gent amb experiència i sàvia nova i, també, amb un gran nombre de gent jove. 

L’organigrama de la Junta Directiva té un plantejament diferent, amb l’objectiu “de ser una directiva menys presidencialista i que funcione de manera més àgil”. Amb ixe motiu, la Junta Directiva s’estructura en quatre àrees de treball: l’àrea artística, l’àrea econòmica i d’organització, l’àrea educativa i l’àrea social. Cadascuna d’estes àrees podrà treballar de forma autònoma i coordinada, en un model transversal, que se coordinarà a través de les vicepresidències adjuntes. 

“Abans de res, vull donar les gràcies a la meua Junta Directiva” ha declarat José Luis Pérez Veses, nou president del Clarín. “Ha sigut un procés electoral atípic i molt ràpid i han hagut de prendre una decisió amb molt poc de temps”. Per eixe motiu, s’espera que es produisquen canvis en l’organigrama, provocats també per les necessitats que vagen sorgint dintre de la societat. 

Des de hui, la nova Junta Directiva treballarà amb molts reptes per davant: donar-li impuls a l’escola de música, fomentar el clima social, l’organització del bicentenari de la societat, la implantació d’un nou model de funcionament de la banda... “Hi ha moltes coses en què treballar, però anirem passa per passa”. 

El primer dels reptes serà els dos concerts que la Banda Primitiva oferirà el pròxim cap de setmana. El primer serà el 13 de juliol, a les 22.30 hores, amb l’estrena de l’obra Simfonia de Cultures del compositor clariner Juan Manuel Gómez d’Edeta. I el segon, el 14 de juliol, quan la Banda Primitiva participarà en un nou concert del cicle A 3 Bandes a Cullera, on compartirà escenari amb la Santa Cecília de Cullera i el CIM l’Harmònica de Bunyol. 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand