Últims 7 dies per presentar el teu logo per al bicentenari del Clarin! El pròxim divendres, 9 de març, l’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria tanca el termini de recepció del Concurs de Logotips per al Bicentenari. Així que encara tens una última oportunitat per presentar una proposta per a esta important commemoració.

Una volta tancat el termini, a partir del 12 de març, les propostes s’exposaran en els locals de la societat, per a què els socis siguen els que trien la imatge que acompanyarà a la Banda Primitiva en la celebració del seu 200 aniversari. Cada soci podrà emetre un vot fins al 31 de març.

El guanyador se convertirà en la imatge oficial per al bicentenari de l’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria. I a més rebrà un premi de 1.000 euros en productes de la Joieria Falomir. Esta quasi bicentenària joieria edetana – es tracta de la joieria més antiga de tota Espanya - se converteix en el patrocinador oficial del bicentenari de la banda civil més antiga de tota Espanya.

Estes són les bases del concurs: 

 

 

 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand