L’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria ha entregat les beques per als millors alumnes, del curs 2016-2017, segons l’expedient. Els galardonats amb les beques del curs han sigut Ferrán Gorrea, Marta Enguídanos i Jimena Umbert.

Ferrán Gorrea ha rebut la beca Francisco Cebrián Ruiz i Aurelia Benítez Ruiz, com el millor alumne – segon l’expedient -  que va finalitzar el Grau Superior de Música, durant el curs 2016-2017. La seua designació es va ratificar en la Junta Directiva del passat 24 de novembre.

Per la seua banda, Marta Enguídanos ha rebut la beca Pare Antoni, com l’alumna amb el millor expedient de qualsevol especialitat, que haja finalitzat els Estudis Elementals de Música, durant el curs 2016-2017. I, per últim, la beca José Maria Malato ha sigut per a Jimena Umbert, com l’alumna amb el millor expedient acadèmic en l’especialitat de vent o percussió. Estes beques es van ratificar en la Junta Directiva del passat 10 de novembre. 

Elles dos van rebre les beques,en les celebracions que l'Escola de Música va realitzar en honor a  Santa Cecília; celebrat en la vesprada d’ahir, 23 de novembre.També es va entregar la Beca Jose María Falomir, que va ser per a Mario Sánchez. 

 

 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand