La Banda Primitiva obri el període de presentació de documentació per a les beques del curs 2016-2017. En total, la societat concedirà quatre distincions: la beca Pare Antoni, la beca Manuel Galduf, la beca Jose María Malato i la beca Francisco Cebrián i Aurelia Benítez Ruiz.

Les tres primeres es concedeixen als millors alumnes que hagen finalitzat els Estudis Elementals a l’Escola de Música Banda Primitiva de Llíria. Per tant, no cal que els estudiants presenten la documentació. Per el contrari, els aspirants a la beca Francisco Cebrián i Aurelia Benítez Ruiz – s’entrega al músic amb millor expedient d’Estudis Superiors – hauran de presentar la documentació necessària, a la secretaria de la societat, abans del 16 de novembre. 

Com cada any, l’alumne amb el millor expedient d’Ensenyances Elementals – sense importar l’especialitat que curse - rebrà la beca Pare Antoni. L’únic requisit complementari és que l’alumne siga músic de la Banda Juvenil o la Jove Orquestra. A més, s’entregaran la beca Jose María Malato al millor alumne en l’especialitat de vent o percussió; i la beca Manuel Galduf, al millor expedient de les especialitats de piano o corda.

El guanyadors de les beques 2016-2017 de l’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria es donaran a conèixer el pròxim 17 de novembre. La mitjà aritmètica es traurà tenint en compte les assignatures que s’especifiquen en el Decret 159/2007: llenguatge musical, conjunt cor o instrumental i l’especialitat d’instrument. 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand