La banda de joves del G6, en què participen músics de la nostra societat, va finalitzar amb un gran èxit la seua gira holandesa, amb un gran concert en l’escenari del World Music of Kerkrade; el certamen on  es va viure l’èpica gesta de la Banda Primitiva en l’any 1966, amb un Primer Premi i Menció d’Honor, amb la millor puntuació de la història.

La banda, dirigida per Andrés Valero-Castells, ha estat formada per 70 joves músics de les sis bandes de música de la Federació de Bandes Bunyol, Cullera, Llíria: la Banda Primitiva i la Unió Musical de Llíria, Santa Cecília i l’Ateneu de Cullera; i l’Artística i l’Harmònica de Bunyol.

La gira de la banda de joves del G6 ha actuat en diferents escenaris. El primer concert va tenir lloc en l’auditori de la localitat de Thorn, en un concert conjunt amb la Jove Banda Federal de la Unió Europea. El següent va ser a Borenburg Voeremdaal, amb la Limburg Jeudorkest; mentre que l’última actuació va ser al Roda Hall de Kerkrade, en una actuació espectacular compartint escenari amb el Trio Argentí MJC, amb qui oferiren un ampli repertori de tangos.

A banda d’estos tres concerts, durant la gira de la banda de joves del G6, els músics valencians han participat en el Concurs de Direcció, dirigit pel prestigiós director holandès Jean Cober.

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand