La Federació de Bandes Bunyol-Cullera-Llíria ha presentat hui el cicle de concerts A tres bandes; que unirà, musicalment, les tres ciutats amb més història bandística de la Comunitat Valenciana. El Clarin participarà en esta sèrie de concerts extraordinaris, que prometen ser tot un espectacle musical d’alt nivell.

L’acte de presentació ha tingut lloc hui en el Centre Cultural La Beneficiència, on ha estat present el president de la Banda Primitiva, Francisco Aigües; juntament a altres representants de la Junta Directiva de la societat. També han estat presents els representants de les altres cinc societats musicals, així com els representants dels ajuntaments de les tres localitats.

“Este cicle de concerts serà una ocasió única per gaudir de la millor música de banda del món” ha declarat Francisco Aigües. “Com a referents musicals de la Comunitat Valenciana, les sis societats tenim l’obligació de promoure i impulsar el món bandístic valencià”.

El primer d’estos concerts tindrà lloc a Cullera en el mes de juliols. El primer concert en què participarà la Banda Primitiva de Llíria serà en el mes d’octubre a la ciutat de Llíria. Seran els dos primers concerts d’un cicle que s’allargarà fins el 2018, quan es pose fi a la primera ronda d’este cicle, en la ciutat de Bunyol.

 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand