La Banda Primitiva de Llíria ha creat, juntament amb cinc altres bandes valencianes, la Federació de Bandes Cullera-Bunyol-Llíria. Una societat que concentra les sis bandes històriques de la Comunitat Valenciana: la Banda Primitiva i la Unió Musical de Llíria; Santa Cecília i l'Ateneu de Cullera; i l'Harmònica i l'Artística de Bunyol.

Esta federació es va constituir la setmana passada. La Junta Directiva del Clarin va decidir unir-se en este projecte – s'està desenvolupant des de fa dos anys -; una decisió que la Junta General va ratificar en l'Assemblea General del passat dissabte. La Federació de Bandes Cullera-Bunyol-Llíria té com a objectiu el foment del moviment bandístic valencià. I es fomenta des de les sis bandes històriques de la Comunitat Valenciana. Els seus presidents s'han reunit, durant els últims anys, per tal de potenciar la música de banda.

La primera acció d'esta federació serà la realització d'una sèrie de concerts a tres bandes en què participarà una agrupació de cadascuna de les tres localitats. Se celebraran dos concerts anuals, durant els pròxims tres anys, de manera que – en finalitzar este període – se celebren tres concerts en cada localitat; de manera que totes les agrupacions realitzen una actuació en cada localitat.

A més, la Federació de Bandes Cullera-Bunyol-Llíria prepara la creació d'una banda, amb quinze músics de cada localitat, que actue en el pròxim Certàmen Internacional de Bandes de Kerkrade.

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand