La Banda Primitiva ha preparat una àmplia programació per a celebrar Sant Cecília, patrona de la música; la festivitat de la qual té lloc el pròxim 22 de novembre. Un any més, les agrupacions de la nostra societat posaran tota la seua dedicació i entrega sobre l'escenari, amb els diferents concerts que s'oferiran durant tota la setmana.

 

La Banda Juvenil rebrà als seus nous integrants

El dissabte 19 de novembre, la Banda Juvenil oferirà el seu concert. Serà a les 19.30 hores en el Teatre-Sala de Concerts de la nostra societat. Este concert servirà, també, per a l'ingrés oficial dels nous membres de la jove agrupació, que enguany sumarà 10 nous integrants.

 

La Jove Orquestra comptarà amb el solista Manual Santapau 

L'endemà, el diumenge 20 de novembre a les 19.00 hores, serà el torn de la Jove Orquestra, amb el tradicional concert de Santa Cecília. En esta ocasió, l'agrupació comptarà amb la presència del violoncel·lista Manuel Santapau, que actuarà com a solista interpretant el Cello Concerto, Op. 129 de Robert Schumann. 

CV Manuel Santapau

Comença el seus estudis de violoncel de la mà de Mª José Santapau, continua i finalitza els mateixos amb el mestre Marçal Cervera en Barcelona. S’especialitza en música de cambra, junt al pianista Francesc Estellés amb qui obtingué diversos premis a nivell nacional i internacional.

En l’any 2014 comença el seu camí en el camp de la música contemporània. En esta vessant, és membre fundador de l’Enssemble Espai Sonor amb què ha participat en importants festivals internacionals com Musica Nova (Sao Paulo), Festival SMASH (Salamanca), ENSEMS (València), Festival Opus (Burdeos), Mostra Sonora (València) i Ciclo Espirales (París).

També ha treballat amb compositors de la talla de Jose Manuel López López, Voro García, Elena Mendoza, Pete Ablinger, Luis de Pablo, Héctor Parra i Alberto Posadas, entre altres. Ha estrenat les següents obres: Spell (García 2014, i Eixe sentiment... quan plou (Berbis 2014), ambdues dedicades a l’intèrpret. Continuant la seua carrera en este camp, també és fundador de l’Emseble d’Arts i ha col·laborat amb el Grup Instrumental de València.

Actualment és professor de violoncel del CPM de Carcaixent, així com primer violoncel·lista de l’Orquestra Simfònica de Castelló. 

 

Miguel Espejo i Borja Espejo actuaran com a solistes en el concert de la Banda

L'última agrupació en prendre l'escenari, serà la Banda Primitiva de Llíria, que oferirà el seu concert el dissabte 26 de novembre. Dintre del variat programa d'actes, actuaran com a solistes dos clarinetistes de la casa que, a més, són pare i fill: Miguel Espejo i Borja Espejo. Els dos intèrprets ens oferiran el Concert per a dos clarinets de Krommer.

El programa que interpretarà la banda és el següent:

Goya de Julián Palanca.

Concert per a dos clarinets, Krommer.

• Symphonic Overture, James Barner.

• Carmen. 1ª suite. Bizet.

Avern, Saúl Gómez.

Plegaria a Santa Cecília, Mas Quiles.

Els actes de Santa Cecília acabaran el pròxim 26 de novembre

La setmana d'actes de Santa Cecília finalitzarà el pròxim diumenge 26 de novembre, amb el passacarrer i la Missa Major en honor a la patrona de la música. La cercavila estarà presidida per la imatge de Santa Cecília, portada per quatre músics de la Banda Juvenil, i per la Clarinera Major Elena Tello i la seua Cort d'Honor.

 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand