La Banda Primitiva de Llíria encetarà la programació especial d’actes amb motiu de la festivitat de Santa Cecília, patrona de la música, amb la celebració del II Festival Bankia d’Orquestres de la Comunitat Valenciana. Serà el dissabte 9 de novembre a les 19.30 hores. 

En la primera part del concert actuarà l’Orquestra de la Societat Musical d’Alboraia, dirigida per Francisco José Valero García. Esta agrupació interpretarà el Concert per a piano i orquestra n. 23 en La Major de W. A. Mozart, amb el solista Pau Gil; i la Simfonia en Si b D 759 “Inacabada” de F. Schubert. 

L’Orquestra Simfònica Primitiva, dirigida per Juan José Aguado Baena, serà la protagonista de la segona part del festival. El concert de l’agrupació edetana estarà integrat pel Concert nº2 per a piano op.18 de S. Rachmaninoff, amb el pianista Javier Herguera Torres; i el Concert per a 8 timbals i oboè de G. Druschetzky, amb els solistes Vicente Llimerà (oboè) i Borja Llimerà (timbals). 

La programació continuarà amb el Concert-Homenatge als directors de la Banda Juvenil, el dissabte 16 de novembre; el concert extraordinari de la Banda Primitiva amb els directors invitats Jan Cober i Juan Bautista Meseguer, el dissabte 23 de novembre; i el concert extraordinari de la Banda Municipal de València, que tindrà lloc el divendres 29 de novembre, a les 20.00 hores. 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand