L’Escola de Música del Clarín incorpora la metodologia Suzuki, en una aposta per millorar l’ensenyament dels instrumentistes de corda, amb la col·laboració de l’escola Música Temprana (Escola Suzuki de València), que compta amb més de 30 anys d’experiència en la implantació d’este revolucionari mètode.

La presentació de la metodologia tindrà lloc el pròxim dissabte 13 d’abril, a les 11.00 hores, a la Sala Malato de la Banda Primitiva de Llíria, on es donaran a conèixer tots els detalls d’este projecte que, en un primer moment, estarà dirigit a l’alumnat de violí.

“Estem molt il·lusionats per incorporar esta nova metodologia a l’escola” explica la vicepresidenta de l’Àrea Educativa, Natalia Villanueva. “Des de la Junta Directiva, hem volgut apostar per l’escola de música, perquè és el nostre futur. Per això, en este primer curs, hem implantat noves assignatures i hem desenvolupat projectes com les extraescolars de música als col·legis de la localitat. I ara incorporem una metodologia que és una garantia per als progenitors i, sobretot, per als alumnes”.

El Mètode Suzuki és una pedagogia per a l’ensenyament precoç d’un instrument musical, des de l’edat primerenca, basat en l’aprenentatge de la llengua materna i desenvolupant el talent musical i instrumental, des dels tres anys, d’una manera lúdica però de gran profunditat, en què la família juga un paper fonamental.

 

 

 

 

 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand