Vols viure un Estiu Musical? Este 2018, l’Escola de Música de la Banda Primitiva t’ofereix la possibilitat de viure una setmana de diversió, aprenent i gaudint de la música. L’Estiu Musical se celebrarà entre els dies 25 i 29 de juny, en les instal·lacions del Clarín.

L’Estiu Musical està pensat per a xiquets i joves d’entre 4 i 18 anys, siguen o no alumnes de l’Escola de Música i tinguen o no nocions de música. Els alumnes de música podran perfeccionar els seus coneixements i aquells no tenen nocions musicals podran descobrir este art tan arrelat a Llíria. I és que els i les alumnes estaran separats per edats i nivells.

Este curset s’impartirà en horari de 10 a 13 hores, amb un descans d’11.00 a 11.30 hores. A més, tots els participants del curset oferiran un concert el dia 29 de juny per la vesprada.

Les activitats plantejades són:

  • Jardí Musical. Alumnes de 4 a 6 anys. Cor infantil, música i moviment, instruments de xicoteta percussió,  instrumental Orff i jocs infantils.
  • Preparatori. Alumnes de 7 i 8 anys. Cor infantil, música i moviment, instruments de xicoteta percussió,  instrumental Orff, jocs infantils i iniciació als instruments musicals.
  • Alumnes de 9 a 18 anys. Composició musical, conjunt coral i música de cambra (es formaran grups per instruments i nivells).

El preu de l’Estiu Musical és de 15€ per als socis de l’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria i de 20€ per als no-socis. Les inscripcions es realitzaran en la secretaria de la societat fins el 19 de juny, en horario de 11.30 a 13.00 hores o de 17.00 a 19.00 hores.

 

 

 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand