L’Escola de Música de la Banda Primitiva de Llíria organitza la II Trobada de Cors de la societat, que tindrà lloc el pròxim divendres 23 de febrer, a les 19.30 hores en el Teatre-Sala de Concerts de la societat.

Després de l’èxit de la primera edició, celebrada el curs passat, l’Escola de Música ha decidit impulsar de nou esta iniciativa, tant beneficiosa per als alumnes de la societat.  “Crec que, a més d’una experiència enriquidora per als alumnes, és un regal al seu esforç” explica Carla Marimón, directora de l’escola.

En esta segona edició, participen quatre agrupacions formades per xiquets i xiquetes d’entre 8 i 12 anys. Els cors participants són: Agrupació Musical Alfara del Patriarca, Centre Artístic Musical de Bétera, Centre Artístic Musical de Moncada i l’Escola de Música Banda Primitiva de Llíria. Per a tancar este encontre, els quatre cors interpretaran – conjuntament – la cançó popular valenciana Trompa i fil.

L’entrada per a tots els assistents serà gratuïta. Encara que la II Trobada de Cors de l’Escola Banda Primitiva de Llíria serà a les 19.30 hores, les portes s’obriran a partir de les 19.15 hores. 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand