El pròxim dijous 24 de novembre, dintre de les activitats programades a la Setmana de Santa Cecília, tindrà lloc l’entrega dels diplomes acreditatius i de les beques de la Banda Primitiva per als alumnes de l’escola de música.

A continuació, publiquem els criteris per a la concessió de les beques otorgades per l’Ateneu Musical i d’Ensenyança Banda Primitiva de Llíria. Estes van ser ratificades per la Junta Directiva en sessió ordinària del 22 de setembre del 2016.

La Junta Directiva en sessió ordinària del 22 de setembre de 2016 aprovà acorda modificar els criteris per a la concessió de beques otorgades als alumnes de l’Escola de Música i que, a més, formen part de les distintes agrupacions, de l’Ateneu Musical i d’Ensenyança Banda Primitiva de Llíria, que entraran en vigor des del curs 2015/2016:

PARE ANTONI:

Al millor expedient acadèmic d'entre els alumnes que hagen cursat i finalitzat les Ensenyances Elementals en l'escola de música de la Banda Primitiva, i sent músic de la Banda Juvenil Primitiva o Jove Orquestra, el curs acadèmic immediatament anterior, EN QUALSEVOL ESPECIALITAT.

JOSE MARIA MALATO

Al millor expedient acadèmic d'entre els alumnes que hagen cursat i finalitzat les Ensenyances Elementals en L'ESPECIALITAT DE VENT O DE PERCUSSIÓ en l'escola de música de la Banda Primitiva, i sent músic de la Banda Juvenil Primitiva o Jove Orquestra, el curs immediatament anterior.

En cas de que l'alumne  mereixedor coincidisca amb el de la beca "Pare Antoni", se li atorgarà a l'alumne de millor segon expedient acadèmic de VENT o de PERCUSSIÓ.

MANUEL GALDUF

Al millor expedient acadèmic d'entre els alumnes que hagen cursat i finalitzat les Ensenyances Elementals en L'ESPECIALITAT DE CORDA O DE PIANO, en l'escola de música de la Banda Primitiva, i sent músic de la Banda Juvenil Primitiva o Jove Orquestra, el curs immediatament anterior.

En cas de que l'alumne mereixedor coincidisca amb el de la beca "Pare Antoni", se li atorgarà a l'alumne de millor segon expedient acadèmic de CORDA o de PIANO.

FRANCISCO CEBRIAN I AURELIA BENITEZ RUIZ

Al músic de la Banda Primitiva que haja obtingut el millor expedient acadèmic al finalitzat les Ensenyances Superiors de Música, el curs acadèmic immediatament anterior, EN QUALSEVOL ESPECIALITAT.

 

La mitja aritmètica es traurà comptant les assignatures que s'especifiquen en el DECRET 159/2007 de 21 de setembre, DOCV 5606 (Llenguatge Musical, Conjunts Cor/Instrumental i Instrument), amb l'excepció que en no impartir-se conjunt instrumental en los últims anys como assignatura, es comptarà només Llenguatge Musical, Cor i Instrument, excepte a partir del curso 2013-14 que es va incorporar de nou el conjunt instrumental com a assignatura (ja que es dóna com a alternativa al cor).

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand