Empar Llàcer és la nova directora de la Coral Polifònica de l'Ateneu Musical i d'Ensenyament Banda Primitiva de Llíria. La mezzosoprano ha sigut l'escollida per la Junta Directiva i l'Àrea Artística de la societat per prendre el relleu i impulsar l'agrupació, que ja va ocupar fins fa quatre anys.

"Estem molt contents de què Empar torne a la direcció de la nostra Coral Polifònica" explica el vicepresident de l'Àrea Artística, Miguel Cerezo. "La seua etapa, al front del cor, va ser molt positiva i tots els membres de l'agrupació ens han transmés el seu desig de tornar a tindre a Empar al capdavant. Esperem que es quede amb nosaltres durant molts anys". 

Després de la parada estiuenca, la Coral Polifònica recupera la seua activitat, amb els primers assajos de la nova temporada, en què Empar Llàcer ja ha participat com a directora. Les veus del Clarín treballen per al pròxim concert, la data del qual s'anunciarà en breu. 

Empar Llàcer és, en l'actualitat, membre del Cor de la Generalitat Valenciana al Palau de les Arts i té una àmplia experiència en l'àmbit de la direcció coral, entre els que destaquen el Cor de Cambra de València, el cor del "Col·legi de Metges" de València o el Grup Polifònic de la Unió Musical de Benaguasil. 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand