La Coral Polifònica de l’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria té nova directora titular: Lola Martínez; que s’ha incorporat a la direcció de l’agrupació des de finals del mes de gener. 

Lola Martínez té la titulació de Pedagogia del Piano, cursada en el Conservatori Superior de Música de Castelló; i compta amb una àmplia trajectòria com a piano acompanyant d’intèrprets i cantants. A més, durant la seua carrera professional, ha rebut classes de tècnica vocal i, també, ha sigut fundadora i membre d’algunes formacions corals, com el Cor de Cambra de l’Eliana. 

“Comença una nova etapa a la Coral Polifònica de la mà d’una gran professional, amb una dilatada trajectòria en el món de les corals” explica el vicepresident de l’Àrea Artística, Miguel Cerezo. “Treballar amb diferents directors, et dona la possibilitat de conèixer diferents punts de vista; un fet que sempre és enriquidor com a músic”. 

“Els membres de la coral porten més d’un mes treballant amb Lola i les sensacions són molt positives. Des de la Junta Directiva, volem donar un nou impuls a la Coral Polifònica i potenciar la seua qualitat musical. Hem de tenir present que la majoria de les persones que participen en la coral són persones amateurs, que necessiten mètodes d’aprenentatge diferents als dels músics professionals”. 

La fundació de la Coral Polifònica del Clarín es remunta als primers anys de la societat, encara que va prendre rellevància a principis del segle XX, com a part integrant del quadre artístic en la representació de drames lírics i sarsueles. 

Va ser l’any 1994, quan la Banda Primitiva va rellançar esta agrupació de la mà de Vicente Barona. La seua direcció titular ha estat ocupada, entre d’altres, per Vicente Lafuente, Carla Sanmartín, Èmpar Llàcer, Carlos Díaz o Rogelio de Juan. 

 

 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand