Els intèrprets Vicente Llimerá i Gustavo Núñez van impartir la setmana passada dos cursets per a intèrprets en les instal·lacions del Clarín. Durant tota la setmana, els dos intèrprets van realitzar les sessions del curs per als oboès i fagots, a qui traslladaren els seus consells i ensenyances.  

La Sala Malato va ser l’escollida per Vicente Llimerá, músic de la casa, per a la realització del seu curset; mentre que el fagotista Gustavo Núñez va utilitzar la Sala de Trofeus de la societat. La sonoritat de les dues sales va permetre als participants dels dos cursets oferir el seu màxim potencial. 

“Tenim unes instal·lacions amb moltes possibilitats que, fins ara, no s’han explotat al màxim” explica Vicente Alcocer, vocal d’Organització Interna de la societat. “El nostre objectiu és maximitzar el seu ús, tant a nivell intern, com oferir-lo a altres professionals o entitats que vulguen realitzar les seues activitats en les nostres instal·lacions”. 

En eixe sentit, la Banda Primitiva de Llíria compta amb 14 aules d’estudi de diferents tamanys – hi ha aules per a classes comuns i cabines d’estudi per a instrumentistes – un Aula Multiusos, la Sala Malato (ideal per a solistes i música de cambra) i la Sala de Trofeus. 

 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand