Jorge López Ramos finalitza els seus estudis i es converteix en professional del bombardí. Però abans de tancar esta etapa, ha decidit realitzar un recital en la societat que l’ha vist formar-se com a músic: el Clarin. I ho farà amb un recorregut pels tres segles d’història del bombardí. Serà el pròxim dilluns 17 de juliol, a les 19 hores, en el Teatre-Sala de Concerts de la Banda Primitiva.

“La primera volta que realitzí una audició front al públic va ser en el Clarin, així que quina millor manera que finalitzar els meus estudis realitzant un recital en el mateix teatre on comencí” explica Jorge López.

La situació, no obstant, serà ben diferent. D’eixa primera audició en què va estar sol en l’escenari del Clarin, a un recital on comptarà amb la col·laboració d’una gran nombre de músics que ha anat coneixent en els seus anys de formació. El jove clariner estarà acompanyat per diferents grups de càmera – un quartet de metalls  i un trio de clarinets – i, també un conjunt de vent, dirigit per Javier Enguídanos, amb la participació de flautes, clarinets, metalls i percussió.

El recital de Jorge López li permetrà demostrar les capacitats del bombardí i fer visible “que la música és un camí que no es recorre sol” assegura Jorge. En este sentit, el programa és variat pel que fa a l’estil i les èpoques.

El programa que interpretarà és:

  • Standchen de Franz Schubert
  • Café 1930 de Astor Piazzolla
  • Aires Gitanos de Pablo de Sarasate
  • Euphonic Concerto de José Suñer-Oriola

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand