La Banda Primitiva de Llíria confirma la seua participació en la Secció d’Honor del Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” 2021. Així ho va decidir la Junta Directiva de la societat, en la sessió ordinària telemàtica, celebrada en la vesprada del 9 de maig. 

El Clarín era una de les bandes seleccionades per a participar en la Secció d’Honor de la competició, que s’havia de disputar el 19 de juliol al Palau de les Arts. No obstant això, com a conseqüència de la situació actual provocada per la Covid19, l’organització del certamen va decidir ajornar la competició al juliol de l’any 2021, amb les mateixes bandes participants. 

Les societats musicals tenen fins a finals de setembre per ratificar la seua participació l’any 2021, però la Banda Primitiva és la primera que ha pres la decisió. “El Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” era el nostre principal projecte per a enguany” ha explicat el president de la societat, José Luis Pérez Veses. “I ara hem decidit que serà el repte del 2021”. 

“Ha sigut una decisió molt senzilla, perquè tant la Junta Directiva, el mestre Javier Enguídanos i els músics desitgem competir de nou en este prestigiós certamen i, quan les circumstàncies ho permeten, allí estarem per demostrar l’alta qualitat musical de la nostra banda i per seguir fent història”. 

Al mateix temps, la Junta Directiva es mostra conscient del moment que la societat està travessant. “Hem de ser responsables i actuar cautelosament en la represa de les activitats. A dia de hui, no sabem en quin moment podrem tornar als assajos i en quines condicions però, pel moment, els músics continuen amb la mateixa implicació i il·lusió”. 

 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand