El Clarín va viure una de les seues nits daurades amb el concert extraordinari oferit per la nostra Banda, el director Óscar Navarro i el clarinet solista José Franch-Ballester. Va ser el passat dissabte 28 d’abril, en una jornada que tots els clariners i clarineres  - que van omplir el teatre - compartírem, en una vesprada de música extraordinària. 

A la primera part, la Banda Primitiva va comptar amb la meravellosa interpretació solista del clarinetista José Franch-Ballester. Una volta més, la societat va poder comptar amb un dels solistes més reconeguts del panorama internacional, que ens va regalar un deliciosa interpretació del II Concerto de Clarinet d’Óscar Navarro. 

Després de la interpretació d’este exigent concert, que explota totes les possibilitats tècniques i expressives de l’instrument; José Franch-Ballester va regalar a tot el públic, la interpretació d’Erwin de Meister. Abans, no obstant, va voler dedicar la interpretació a tots els clariners i clarineres del passat que “han ajudat a construir esta històrica societat. I, en especial, a tots els clarinetistes – vius o morts – que han interpretat esta peça al llarg de la història”. 

La Banda Primitiva, per altra banda, va ser la protagonista de la segona part del concert, en què va interpretar L’Olimp dels Déus d’Óscar Navarro. La nostra agrupació va executar una gran interpretació, plena de contrastos. A través dels deu moviments de l’obra, el Clarín va mostrar el seu potencial sonor, la seua força interpretativa i, també, la seua subtilesa en els passatges més acurats. 

Tota la família clarinera va ovacionar els músics i el director Óscar Navarro en finalitzar el concert. Els aplaudiments, amb moltes persones en peu, van allargar-se durant diversos minuts. Com a recompensa, la Banda Primitiva va tornar a interpretar el pasdoble La Primitiva de Jef Penders, amb què va obrir el concert. 

 

 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand