L'Ateneu Musical i d'Ensenyament Banda Primitiva de Llíria va triomfar al Certamen d'Altea. La nostra banda va aconseguir un Primer Premi amb Menció d'Honor, amb 565 punts; per davant de les bandes de Benicarló i Valladares (Galicia). Amb la màxima puntuació d'entre les participants, la Banda Primitiva va aconseguir el Trofeu Alteanense, que s'entrega a la millor banda de tot el certamen.

La Banda Primitiva, dirigida per Javier Enguídanos Morató, va actuar en primera posició. L'agrupació va interpretar, de manera magistral, el pasdoble El lugarico viejo (pasdoble de Pablo Sánchez Torella, fora de concurs), l'obra obligada 400 d'Andrés Valero-Castells i l'obra lliure Dark Wine Sea, del compositor John Mackey. Amb la seua interpretació, els músics de la nostra societat van demostrar per què el Clarín és una de les millors bandes del panorama internacional. 

El veredicte del jurat es va conèixer al voltant de les 22.30 hores de la nit del passat dissabte 2 de desembre. El president Paco Aigües i el director Javier Enguídanos van ser els encarregats de rebre el guardó que servirà per engrossir la llarga llista de premis de la nostra societat.

Els músics i els simpatitzants fan rebre el guardó amb una tremenda eufòria a l'auditori d'AlteaUna celebració que es va repetir a l'arribada a Llíria, quan els músics del Clarín van ocupar l'escenari per escoltar les paraules del mestre i el president. 

14 anys després de la primera victòria en el Certamen Internacional de Bandes de Música Vila d'Altea; el Clarin repeteix la gesta amb una nova pàgina daurada per a la història.

 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand