El Proper dia 8 de Febrer, serà una data històrica per a la Banda Primitiva de Llíria, una data que quedarà remarcada amb lletres d'Or en la nostra societat, ja que tindrem el privilegi de comptar amb un magnífic artista, una de les veus més prodigioses i versàtils de la història: PLÁCIDO DOMINGO.

Una fita històrica per a Llíria, la Comunitat Valenciana, Espanya i el món sencer, que el mestre Plácido Domingo agafe la batuta per dirigir la més antiga Banda civil d'Espanya. Músics, socis, simpatitzants i amants de la bona música podran gaudir d'aquest concert irrepetible, en el marc incomparable de la nostra Sala de Concerts, un majestuós teatre ple de públic, en un ambient d' il·lusió, emoció, alegria i orgull, ja que per tota la " família" de la Banda Primitiva és un honor que el millor cantant del món de tots els temps ens haja triat per fer aquest concert.

La Banda Primitiva de Llíria, una de les millors bandes amateur del planeta i Plácido Domingo, un dels més grans artistes del panorama musical mundial, el destí els ha volgut unir per oferir un concert màgic i irrepetible, que passarà als annals de la història de la música. 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand