Clarín Ràdio radiobanda.com

Idioma

Participa

  • Àlbum
  • Àlbum
  • Vídeos
  • descarregues

Flash Mp3 Player

BP  Notícies

Vídeo

A esta secció anirem publicant els vídeos relacionats amb la nostra Societat que es publiquen a Internet. Si teniu vídeos del Clarín i voleu que apareguen ací, haureu de publicar-los primer en algun servidor (metacafe.com, youtube.com, Vimeo.com...) i després usar el formulari de contacte amb el Webmàster per avisar de l'existència del vostre vídeo.
Gravació de l'himne del València C.F. amb la Banda Primitiva, dirigida per Miguel Moreno Guna i el quartet de tenors valencians "Il bello canto".
Extracte de la cerimònia de lliurament de la distinció de la Generalitat Valenciana al Mèrit Cultural a la Banda Primitiva de Llíria el 9 d'octubre de 2012
 
Vídeo resum de l'any 2011.
 
Vídeo projectat al Teatre del Clarín durant el concert de Nadal 2011 de la Banda Primitiva de Llíria.
 
Vídeos del programa Nuestras Bandas de Música dedicat al concert de les bandes de Sant Miquel realitzat per la Banda Primitiva de Llíria el 17 de setembre de 2011.
Dos sonrisas de Juan V. Mas Quiles
 

Llegir més...

Vídeos de la participació de la Banda Primitiva de Llíria, dirigida per Miguel Moreno Guna, al Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València 2011 (1r Premi Secció d'Honor).
Suspiros de España d'Antonio Álvarez
 

Llegir més...

Reportatge sobre l'Escola de Música i la Banda Juvenil de la Banda Primitiva de Llíria. Emés pel programa Nuestras Bandas de Música.
 
Vídeos del Concert de Nadal 2010 de la Banda Primitiva dirigida per Rafael Sanz Espert, celebrat l'11 de desembre de 2010 i emitit per Nuestras Bandas de Música.
Reportatge.
 

Llegir més...

Reportatge del programa Nuestras Bandas de Música sobre l'Orquestra Youtube 2011 i la Banda Primitiva